Solo

Els is te boeken voor een solo-optreden. Bijvoorbeeld voor een huiskamerconcert of een speciale gelegenheid.

Er is veel mogelijk in overleg. Neem gerust contact met haar op via een mailtje.

solo_saxofoon

Bekijk en luister naar Els op YouTube.

Ensemble Nebula

Ensemble Nebula (voorheen Trio Nebula) heeft een wisselende bezetting per project, maar heeft als vaste kern blokfluitiste Monica Schmidt Andersen en saxofoniste Els van der Weij.

Ze zien het als hun missie om nieuwe muziek toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit doen ze o.a. door samen te werken met andere kunstenaars of zelfs wetenschappers.
Alles wat ze spelen is nieuw voor hen gecomponeerd en er zijn inmiddels al meer dan 20 composities uitgevoerd.

Te beluisteren op YouTube en op Spotify.

www.ensemblenebula.com

Duo harp&saxofoon

Sophie van Dijk en Els van der Weij vormen samen een duo met een ongewone combinatie van harp en saxofoon. Ze gaan meestal voor zoete klanken met een vleugje pit en spelen veel arrangementen van barok tot klezmer.

Luister hier naar het harp&saxofoon duo.

Boek het duo!

duo_sax_saxofoon

Merwede Trio

Merwede Trio speelt sinds 2016 samen als trio en bestaat uit Louise Berendsen (fluit), Els van der Weij (saxofoon) en Sophie van Dijk (harp). De combinatie van fluit, saxofoon en harp is uniek in Nederland.

Deze bezetting heeft veel klankmogelijkheden, mede door het scala aan saxofoons dat inzetbaar is. Het programma is verrassend: ze putten graag uit oude vocale muziek en maken nieuwe arrangementen van bestaande composities. Ze spelen voornamelijk klassieke muziek, maar soms doen ze ook een uitstapje naar volksmuziek of een andere stijl.

Luister hier naar het Merwede Trio.

Boek het Merwede Trio!

merwedetrio

www.merwedetrio.nl